Mina nymålade väggar och talk

God eftermiddag och välkomna hit in till min blogg som jag tycker om att skriva i om allt möjligt. I dagens första inlägg fick ni reda på om ett företag som hjälpt mig med att såga ner ett träd, och här i dagens sista inlägg ska jag berätta för er läsare om en väldigt bra firma som jag använde mig av när det var dags att måla om i villan. Jag kom i kontakt med ett företag i Alingsås som heter Danijels måleri. Denne målare i Alingsås kände jag att jag ville skriva om till er. Jag bor som sagt i Alingsås, staden där potatisen uppfanns. Det var dags att måla om köksväggarna bland annat och även taket skulle få sig en omgång med penseln. Jag hade lite idéer om vilken färg det skulle vara men det här med om det ska vara hel- eller halvblankt eller matt det hade jag ingen aning om. Det känns väldigt tryggt att de som är experter på detta området vet hur det ska vara när inte jag kan själv. 

 

Det kan väl alltid vara bra tänker jag för er att känna till, att om ni någon gång behöver en duktig målare i Alingsås eller däromkring så kan de kompetenta målarna på Danijels måleri hjälpa till. Det är han som äger företaget, en mycket trevlig kille som heter Danijel, som har varit här och målat i egen hög person. Han var mycket noggrann och duktig och jag har fått det precis så fint som jag ville ha det. Med rutavdraget blev det väldigt prisvärt också. En och annan av er är säkert duktiga på att göra sådant här själv men jag är det inte. Många med mig är födda med tummen mitt i hand så att säga. Kanske lägger jag ut en bild på Instagram.