En plåtslagare som levererar

God kväll, god kväll alla mina fina läsare och riktigt varmt välkomna tillbaks till bloggen och ännu ett inlägg. I dagens inlägg hade jag tänkt att skriva lite om det här med att anlita en plåtslagare i Lund. Det är ju nu nämligen så att jag själv har anlitat en sådan service då dels jag behövde hjälp med hängrännor och dels för att få ny takplåt. Jag blev då rekommenderad av en bekant att kontakta Ri Bleck & Plåt och jag är glad att jag lyssnade på min vän och kontaktade det här företaget. Jag kände att jag fick precis rätt hjälp för dessa arbeten på huset och jobbet utfördes effektivt och professionellt. Ri Bleck & Plåt är verkligen riktiga proffs vilket gör att jag tror att det finns många fler som skulle kunna ha nytta av denna plåtslagare i Lund med omnejd. Nu kan jag ju inget annat än att rekommendera er som behöver hjälp av en plåtslagare att också kontakta Ri Bleck & Plåt. 

 

Det är verkligen bra att kunna få hjälp inom så många områden eftersom de plåtslagare som jobbar på det här företaget har kompetens till att ta på sig väldigt varierade typer av jobb. Jag har även lite andra projekt på gång här hemma som jag hade tänkt att skriva om till er när det är dags att för nya vindskivor. Det blir nog rätt så snart. Jag hoppas nu att ni tyckte att det här inlägget kunde vara till någon hjälp och jag förstår om ni nu har frågor och funderingar. Då kan ni kontakta det här företaget och det kan ni bland annat göra genom att gå in på deras hemsida och ställa era frågor via ett formulär. Ha nu en fortsatt fin kväll!