En målare som jag rekommenderar

Hallå och god eftermiddag! Äntligen har jag en stund över till att skriva till mina kära och trogna läsare här i bloggen. Det har varit mycket nu med allt som pågår med renoveringen och målningen av huset. Just nu håller det på att målas både väggar och tak och även trappan upp till andra våning ska få sig en omgång med färg. Jag har anlitat en målare i Gävle till det här jobbet och de kommer ifrån ett företag som heter Grönvalls Måleri i Gävle. Det börjar arta sig riktigt ordentligt bra. Jag ska nämna några ord om Grönvalls Måleri i Gävle för jag har förstått att dessa tjänster är något som flera av er följare på min blogg också är intresserade av. Man kan anlita det här företaget för det allra flesta jobb som en professionell målare kan utföra. Nu är det inte första gången som Grönvalls Måleri i Gävle är här på jobb. Vet ni vad, barnen är så lyckliga över sina fina sovrum som tapetserades och målades lagom till första advent. Det blev så himla bra! 

 

Jag tänker på en gång när jag själv skulle tapetsera med mönstrade tapeter. Bruna rosor som skulle mönsterpassas. Det hela blev snett och vint och fick rivas ner. Jag ger mig då inte på att måla och tapetsera igen för det har jag verkligen insett är mycket bättre att överlämna till proffsen. Dessutom blir det inte alls dyrt i och med rotavdraget. Jag och hela min familj är verkligen nöjda med den kvalitativa hjälp som vi har fått av Grönvalls Måleri i Gävle. Barnen är överlyckliga. Det här är ett företag för er som söker efter en målare endera i Gävle, Sandviken eller Tierp.